duminică, 20 ianuarie 2019

O româncă a infierbântat America! Anca, sosia Angelinei Jolie, e cea mai sexy profă de fitness!

Anca Marcus i-a cucerit de ceva timp pe americani, femeia fiind foarte apreciată peste Ocean, acolo unde a realizat pictoriale sexy care au aprins imaginaţia multor bărbaţi.Anca Marcus s-a născut la Targu Mures, s-a stabilit in America în urmă cu 12 ani, iar de atunci face furori in State. Tânăra a fost prima româncă care a jucat la celebrul Lingerie Bowl (n.r. �" meciul de fotbal american care se joacă între echipe de femei îmbrăcate doar în lenjerie sexy, în pauza de la Super Bowl) ş a ajuns în finala Miss Bikini Fitness din SUA.Hollywood-ul a intrat, se pare, în pană de idei. În consecinţă, se încearcă resuscitarea unor seriale care au făcut audienţe-record în urmă cu ani buni. Primul pe listă se numeşte 90210, continuarea celebrului "Beverly Hills". Primul sezon s-a difuzat deja peste Ocean. Dar, în cel de-al doilea sezon, care va începe în curând, s-ar putea să vedem o româncă alături de Brenda sau Donna. Se numeşte Anca Mărcuş şi este câştigătoarea a zeci de concursuri de fitness. 

Brenda, Kelly, Donna, Andrea, Luke, Steve şi David. Celebrii actori care au făcut senzaţie în anii 90 revin pe micile ecrane cu o nouă serie din îndrăgitul Beverly Hills 90210. Alături de ei avem parte şi de o surpriză sută la sută românească: Anca Mărcuş ar putea primi un rol în serial.

Ea s-a remarcat peste Ocean după ce a câştigat mai multe concursuri de fitness şi a jucat fotbal american îmbrăcată în lenjerie intimă.

Anca Mărcuş este din Târgu-Mureş. A plecat însă din România acum mai bine de zece ani, timp în care a participat şi a câştigat diverse concursuri de fitness. Cu doi ani în urmă a ajuns chiar printre cele 10 finaliste ale concursului Miss Bikini America. 

Performanţele sale nu au rămas fără ecou. O dată cu recunoaşterea internaţională a coprului său de invidiat i s-au deschis şi porţile Hollywood-ului. 

Românca a fost chemată la un casting pentru a fi dublura actriţei Angelina Jolie. Iar acum a venit castingul pentru noua serie Beverly Hills 90 210. Filmările vor începe luna viitoare. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu